Мнения

„Още докато уговаряхме подробностите около фотосесията, усещах, че е готина и може да й се има доверие. Но в момента, в който прекрачих прага на хотелската стая и ме посрещна една огромна усмивка, знаех, че това е моят човек! “ …прочетете повече тук.

“Михаела ме спечели още в първия момент, а притеснението ми изчезна след втората минута. С тази своя усмивка и приветливост, тя ме предразположи и ми помогна да се отпусна и да разкрия себе си. Този час и половина изтече толкова бързо, в нейната компания можех да се снимам цял ден! Цялата фотосесия беше изпълнена с много забавление, смях и усмивки.”

…повече тук.
“Мише, снимките ти са прекрасни!Колкото повече ги гледам, толкова не мога да излъча фаворит.Всички ми харесват! – Соня
Ако някой все още се притеснява за будоарна фотосесия, мога да кажа, че това е напразно. Най-хубавото нещо, което съм правила за себе си в последно време, а дори още не съм видяла снимките, но за тях нямам съмнение, тъй като Мишето е мнооого добър фотограф. Преживяването е страхотно, всяка жена трябва да го направи, независимо от това кой размер е.”
– В.
“…Пожелавам го на всяка една жена. Да си подари това преживяване. Да,
първо на себе си. След това може и да го сподели с мъжа до нея.Това е
един от много красив начин да приемеш себе си и да живеш комфортно в
тялото си.”
– повече от мнението на Р. можете да погледнете тук.

“Беше най-нестандартно вълнуващото ми преживяване, което съм имала в хотелска стая. Беше безвремие, бягство и пълна амнезия по отношение на живота отвън. Бях супер секси, супер фръцкава и игрива, имаше много смях, много флирт с камерата….Струва си заради всичко – тръпката, различното, ексцентричното….Благодаря ти, Михаела! Вълшебна си!” – И.

Leave a comment