октомври 8, 2014

Е.

Е. пожела да остане анонимна и позволи да покажа само снимки, на които не се вижда лицето и .:)

MIH_8149 Utterly MIH_8118_Utterly

Когато се хвърлих в авантюрата „Будоарна фотография” не знаех какво ме очаква. Признавам, бях меко казано притеснена – щеше да ме снима напълно непознат и то полугола. Колкото повече наближаваше деня Х, толкова повече се разколебавахл В крайна сметка съм адски щастлива, че не дадох съвсем по рачешки 2 крачки назад.

Михаела ме спечели още в първия момент, а притеснението ми изчезна след втората минута. С тази своя усмивка и приветливост, тя ме предразположи и ми помогна да се отпусна и да разкрия себе си. Този час и половина изтече толкова бързо, в нейната компания можех да се снимам цял ден! Цялата фотосесия беше изпълнена с много забавление, смях и усмивки.

След фотосесията, а и вече седмица по-късно аз съм все още под влияние на изживяването. Напоследък все по-често съм на втора (да не кажа трета или четвърта) линия. Винаги нещо друго е по-важно, все нямам време за себе си. Това бяха моите час и половина, само за мен и за събуждане на жената в мен, на самочувствието ми.

Всяка жена трябва ( да, трябва) да изживее такива моменти. Незабравимо и завладяващо изживяване, заслужава си напълно. Михаела е изключителен професионалист и с удоволствие ще ползваме услугите й отново. Благодаря ти, прекрасна си!

RECENT POSTS

За връзка

click here